Dag 02: Tellin

Mogelijk omdat het in de caravan nagenoeg helemaal donker is, maar het zou ook zo maar kunnen dat ik weer volkomen tot rust kom, word ik uiteindelijk pas even na 8:30 uur wakker.

IMG_9123

Nadat ik gedoucht heb, ga ik mij bestelde baguette ophalen. Ik bestel voor morgen gelijk 4 bruine bolletjes; die vond Marijke Rood hart ook altijd zo lekker.

Ik geniet van mijn ontbijt en lees, zoals elke vakantie, tijdschriften, die Marijke Rood hart jaren geleden al had gelezen Emoticon die tong uitsteekt.

IMG_9125IMG_9129

Verder doe ik deze ochtend niet veel. Na de lunch geniet ik van een Kanzi appel; ook al weer iets waar Marijke Rood hart dol op was.

IMG_9128

Voor de leden van de door Marijke Rood hart opgerichte (besloten) Facebookgroep ‘“Samen Sterker” bij uitgezaaide borstkanker’ zorg ik voor een opkikkertje. Het blijft namelijk voor veel mensen lastig om onder moeilijke omstandigheden positief te blijven.

IMG_9132

Ik heb afgelopen week een grote pan Nasi Goreng gemaakt en daarvan heb ik 5 porties ingevroren en zo eet ik vanavond Nasi Goreng met Saté Ajam (uit een pakje; het is tenslotte vakantie Emoticon die tong uitsteekt), Sambal Setan en hele pittige Kroepoek.

IMG_9134IMG_9136

IMG_9135

Na afloop drink ik koffie en kijk ik een aantal series, waarna ik om 23:30 uur ga slapen.

Eén gedachte over “Dag 02: Tellin”

  1. Heerlijk dat je weer een verslag maakt Ruud. Mooi dat Marijke je lachend toekijkt als je lekker aan het eten/drinken bent :).

    Geniet ervan!
    Groetjes,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s