Dag 06: Tellin

Het heeft afgelopen nacht aan een stuk door geregend. Nou ja, laat ik het goed formuleren: elke keer dat ik wakker was, kwam het met bakken uit de hemel.

Ik sta om 8:30 uur op en het lukt me zo waar om droog naar het toiletgebouw te komen. Daar binnen word ik dan wel drijfnat, maar als ik weer droog ben, lukt het ook om droog mijn baguette op te halen.

NVPR3629

Ik pers mijn sinasappels uit en maak mijn brood klaar. Tijdens mijn ontbijt kijk ik via Ziggo Go op de PC naar de2e  aflevering van Anita wordt opgenomen, die zich ditmaal afspeelt in de in de vrouwengevangenis Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven.

IMG_9240

Na het ontbijt drink ik koffie en werk ik mijn blog bij, waarna ik lees en puzzel, terwijl buiten de regen de caravan en de luifel teistert.

Ik heb wederom zin in een warme lunch en kies voor de paddenstoelensoep. Ik bak wat champignons en voeg die vervolgens toe aan de soep.

IMG_9241

Het smaakt prima en ik sluit af met een lekkere Kanzi appel.

IMG_9242

De middag besteed ik wederom aan wat lezen en luisteren naar muziek. Eerst naar de Platenbonanza op Radio 2 en daarna naar Radio 10 60’s & 70’s hits.

Naast de niet ophoudende regen, begint het ook steeds harder te waaien en dat doet mij besluiten om in elk geval scheerlijnen aan de luifel te bevestigen.

Aan het einde van de middag drink ik een glaasje rode wijn. Mijn avondeten bestaat uit een omelet champignons met kaas.

IMG_9245

Het smaakt uitstekend en ik sluit af met een bakje Danio luchtige kwark met bosbessen.

IMG_9246

Daarna drink ik koffie en vanavond heb ik daar een stuk speculaas bij. Nadat ik het journaal heb gekeken, kijk ik naar de aflevering van Radar, die gisteren werd uitgezonden en daarna kijk ik weer mijn series.

De regen lijkt inmiddels opgehouden te zijn en af en toe is er nog een stevige wind merkbaar.

Om 23:30 uur val ik letterlijk in slaap; logisch want van helemaal niks doen, word je wel heel erg moe Lachende emoticon met rollende ogen.

Eén gedachte over “Dag 06: Tellin”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s